No-nonsense

1001 schildersgereedschappen aanbieden kan, maar zorgt voor verwarring. Schilders willen geen tijd verliezen in de winkel, ze willen hun schildersgereedschap ophalen en schilderen.
Het compacte R7 assortiment zorgt voor een vlotte winkelervaring voor schilders.

vg2-9750.jpg

Minimum aan tools

Eén lakrol, één muurverfrol en een kwast voor alle verven.
Dat is onze no-nonsense aanpak. Snelle en professionele resultaten met een minimum aan tools.

Schilderen gemakkelijk voor iedereen

Bij R7 hebben we een eenvoudige missie: schilderen gemakkelijk maken voor iedereen. R7 streeft naar een decoratiewereld waarin iedereen prachtige resultaten kan bekomen ongeacht ervaring.

vg1-4512.jpg

Compact aanbod vergereedschappen

Niet iedereen is expert in de wereld van verfgereedschappen. Uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van de doe-het-zelvers in onze markt zich overweldigd voelt door een groot aanbod aan schildersgereedschappen. Het wekt veel vragen op en leidt zelfs tot keuzestress.

R7 biedt een compact aanbod aan kwalitatieve hybride gereedschappen aan. Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De eenvoud en kwaliteit van R7 zorgt voor een fijne ervaring. Voor, tijdens en na de verfklus.

vg1-5172.jpg

Wie voor R7 kiest? R7 is populair bij doe-het-zelvers en professionals.

Doe-het-zelvers

Van je huis een thuis maken. Dat doe je met decoratie die past bij je persoonlijkheid. Een lik verf doet wonderen. Dat je een doe-het-zelver bent betekent niet dat je geen goede gereedschappen kan gebruiken.

De juiste tools maken het verschil. Wie voor kwalitatief hybride verfgereedschapkiest, maakt altijd de juiste keuze. En wij garanderen ook nog eens een professioneel resultaat.

Professionele vakschilders

Met de producten van R7 verlies je geen tijd aan het kiezen van de juiste tool. Je hebt meteen de juiste in handen en je schilderklus gaat razendsnel! Daar zoek je al lang naar, toch?

Voor je verder gaat / Avant de continuer

In welke taal wil je de website bekijken?
Dans quelle langue souhaitez-vous voir le site ?